Cria i selecció del Pastor Alemany

NUCLI ZOOLÒGIC G25/O337

 

Benvinguts a la pàgina principal de la web PASTORS ALEMANYS “DE LA NACIO CATALANA”, afixa reconegut per la FCI amb el num. 15688.
Aquí podrà trobar informació sobre nosaltres, els nostres mascles, les nostres femelles, cadells, resultats a les exposicions etc….
El pastor alemany és sens cap mena de dubte el rei dels gossos. Les seves qualitats : intel·ligència, fidelitat , treballador incansable, esportista d’elit i noblesa el fan mereixedor d’aquest reconeixement.
Ideal com a gos de companyia, es farà estimar ràpidament per tota la família i s’adaptarà a les necessitats familiars amb una atenció especial per els mes petits de la casa.
Mitjançant la selecció de les nostres millors femelles i els mascles mes importants del món que aporten les millors línees genètiquestreballem per aconseguir els millors exemplars possibles.
Volem també des de aquestes línees donar públicament el nostre agraïment a Uwe i Doris Wienbarg propietaris de l’afixa “VOM BUTJENTER LAND” de Nordenham sense els quals no hauria començat la nostre petita aventura dins d’aquest meravellós món.
Desitgem que gaudeixi de la seva visita.
L’Equip de “la Nació Catalana”.