CRIA I SELECCIÓ DEL PASTOR ALEMANY

NUCLI ZOOLÒGIC G25/O337

PASTORS ALEMANYS “DE LA NACIO CATALANA”

Benvinguts a la pàgina principal de la web PASTORS ALEMANYS “DE LA NACIÓ CATALANA”, afixa reconegut, per la Federació Canina Internacional amb el número 15688.

Aquí podrà trobar informació sobre nosaltres, els nostres mascles, les nostres femelles, cadells, resultats a les exposicions i moltes coses més.

El pastor alemany és sense cap mena de dubte el rei dels gossos. Les seves qualitats: intel·ligència, fidelitat, treballador incansable, esportista d’elit i noblesa el fan mereixedor d’aquest reconeixement.

Ideal com a gos de companyia, es farà estimar ràpidament per tota la família i s’adaptarà a les necessitats familiars amb una atenció especial pels més petits de la casa.

Cerquem la selecció mitjançant les nostres millors femelles amb els mascles més importants del món que aporten les millors línies genètiques per tal d’aconseguir els millors exemplars possibles.

Volem també des d’aquestes línies donar públicament el nostre agraïment a Uwe i Doris Wienbarg propietaris de l’afixe “VOM BUTJENTER LAND” de Nordenham sense els quals no hauria començat la nostra petita aventura dins d’aquest meravellós món.

Desitgem que gaudeixi de la seva visita.